cs-CZen-US

cyklopoute.cz

cyklistika s dalším rozměrem 
Perfection is in our nature.

Příroda

Kolo je ideální prostředek pro poznávání krajiny
BMX is Back.

Parta

Příležitost poznat nové tváře

Cyklopouť 2021 ke cti svaté Ludmily

Vážení a milí cyklopoutníci,

kteří s námi společně rádi putujete i vy, kteří se chystáte poprvé, po zemích českých i evropských, poutních místech významných i opomenutých.

Původně mělo být v tomto roce vše jinak. Druhým rokem jsme měli putovat do Medjugorje, kde si letos budou připomínat 40. výročí od prvního zjevení Panny Marie.

Svět však zasáhla pandemie Covidu. Máme tu její další vlny. Těžko předvídat jaká bude situace za měsíc nebo za půl roku. Každý stát přijímá různá opatření a prakticky se vytratil volný pohyb přes hranice jednotlivých států. Ani letos tedy nepůjde zajistit cyklopouť v zahraničí. Jistě, dalo by se čekat. Organizačně však, abychom mohli (jakoukoliv) cyklopouť zorganizovat pro větší skupinu poutníků, je
třeba některé kroky realizovat již nyní.


Jak řada z vás ví, připravili jsme 17. ročník cyklopoutě do Tetína k uctění výročí mučednické smrti svaté Ludmily. A rovněž jsme se stali oficiální akcí oslav Svatá Ludmila 1100 let. Putovat budeme od pátku 30.07. do neděle 08.08.2021.


Novinkou, kterou jistě všichni ocení, je přihlášení se jednoduchou a rychlou on-line přihláškou.

PŘIHLÁŠKA je k dispozici zde

 

Všechny detailní informace naleznete v propozicích a kompletních všech informací zde:
 

1) propozice

2) všechny informace

 

Společně s přihláškou zašlete (nejpozději však do 5 dnů) potvrzení o zaplacení celkové ceny cyklopoutě ve výši 3.700 Kč. Číslo účtu: 2201165695/2010.

Při placení si překontrolujte všechny údaje (číslo účtu a variabilní symbol - rodné číslo), zprávu pro příjemce), aby bylo možné vaši platbu řádně identifikovat. V případě, že platíte za více účastníků, uveďte jejich jména do zprávy pro příjemce.

 

My organizátoři tak prakticky ihned dostáváme přehled o přihlášených. To může být důležité v okamžiku, kdy bude akce povolena, a současně bude např. platit limitní kapacita účastníků. Poté bude rozhodovat datum odeslání (on-line) přihlášky, a to včetně uhrazené platby. V případě, že by vládní nařízení neumožňovaly cyklopouť uspořádat, budou finanční prostředky vráceny (v plném rozsahu) na účty přihlášených. Rozhodnutí (ze strany státu) o povolení konání akce musí být zřejmé do 10.06.2021.

Přihlášení účastníci obdrží do 10. července 2021 podrobné pokyny.

 

V ceně pouti 3700 Kč bude jako vždy zahrnuta taška cyklopoutníka s originálním cyklopoutnickým dresem 2021, mapy etap, které si opět bude moci nahrát do svých mobilů jako navigaci etap, reflexní prvek, ekologický kelímek na pitný režim a Poutní průkaz.

 

Kromě toho, jako na všech předchozích cyklistických poutích, nebude chybět organizační tým, který se bude starat o vše potřebné. Nocovat budeme stejně jako na všech předchozích cyklopoutích ve sportovních halách, tělocvičnách a podobných zařízeních. Jako doprovodné vozidlo pro převoz batožin nám poslouží autobus. Pro zájemce máme tradičně k dispozici (v omezeném množství) k zapůjčení kola.

 

Cyklopouť je opět určena pro všechny věkové kategorie.


Čeká nás celkem 8 etap (a 1 "zahřívací") dohromady s takřka 600 kilometry. Trasa etap povede krásnou krajinou spojenou s poutními místy a českými světci. Zavítáme tak například na vínem osázenou jižní Moravu, Moravskokrumlovsko, Vysočinu, do Posázaví či na Velkou Ameriku.  


 

Trasa na kole:

UHERSKÝ BROD (start) – (úvodní prolog Suchá Loz) – Žarošice – Moravský Krumlov – Třebíč – Želiv – Číhošť – Sázava – Dobříš – TETÍN – (Beroun – cíl).


Věříme, že vše opět společně zvládneme a že nám cyklopouť epidemická situace v létě dovolí uskutečnit.



Za organizační tým s orelským pozdravem Zdař Bůh a s přáním pevného zdraví vás všechny zdraví

Petr Gabriel

 

 

Dáváme sportu smysl

 

 

Orel Uherský Brod

 

Korespondenční adresa:

 

Orel Uherský Brod

Orelský stadion
ulice Lipová 2614
688 01 Uherský Brod

Tel. +420 777 623 930

 

e-mail: info@cyklopoute.cz

 Číslo bankovního účtu:

Číslo účtu: 2201165695/2010

 



TOPlist

 

 

 

 

 

Naši sponzoři a partneři:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

papezpapezcestacestaslideslide33slide4vsichnislide6